08.08.2020 tarihinde açılan sitemizde teknoloji ve teknoloji haberleri ana konusu altında paylaşımlar yapılmaktadır. Sitemizdeki ilk etaptaki hedefimiz; yeterli ziyaretçi sirkülasyonunu oluşturarak maddi anlamda siteyi kendi ayakları üzerinde durabilir hale getirmektir. Sitemizdeki makaleler profesyonel ekipler tarafından hazırlanmakta olup; siz değerli ziyaretçilerimizin  erişimine açılmaktadır. Sitemizde özel yazılım alt yapısı kullanılmakta olup, göze hitap edebileceğini düşündüğümüz en uygun tema profesyonel ekiplere çizdirilerek siteye entegre edilmiştir.

Teknoloji haberleri

 

İnternette teknoloji sektöründe artan gereksiz bilgilere tepki olarak ortaya çıkan sitemizde sade, kaliteli ve  anlaşılır içeriklere yer vermekteyiz. Sitemizdeki teknoloji haberlerinde, reklamsız biçimde tarafsız olmayı tercih etmekteyiz. Bu tercihimizin, sitemizi en iyi yerlere getireceğinden şüphemiz yoktur. Ayrıca sitemizde yapacağınız yorumları özenle inceliyor, merak ettikleriniz hakkında bilgilendirici içeriklerimizi sizler için sunuyoruz. Teknoloji haberlerinin alt kategorisi olarak sosyal medya, donanım, yazılım, sinema, ürün ve site inceleme gibi kategorilerimiz de mevcuttur. Sinema sektöründe inceleme, haber ve öneri makalelerimiz de siz değerli ziyaretçilerimizin erişimine açıktır.

 

İçerik Yollamak İster Misiniz?

Tarafınızca incelediğiniz bir ürünün veya bilginiz dahilinde olan bir konu da içerik yollamak isterseniz bize teknoloji-haberleri@tilki.org adresinden ulaşabilirsiniz. Yolladığınız içerik tarafımızca site standartlarına uygun hale getirilerek paylaşılacaktır. 

 

Yenilikçi Sitemize Destek Çıkarak Geleceğimize Yön Verin!

Sitemizde olmasını veya görmenizi istedikleriniz özellikler var ise bize yukarıda belirttiğimiz e-posta yoluyla ulaşın. Sitemize faydası olacağımız tüm yenilikleri sitemize uygulayacağımızdan asla şüpheniz olmasın. Kısa sürede sitemize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. İyi ki varsınız !